Seçer CHP Silifke İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Silifke İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Seçim öncesi söz verdiği gibi bütün hizmetlerde ilçe belediyeleri ile yan yana geleceğini hatırlatan Seçer, “Büyükşehir Belediyesi de Silifke Belediyemiz de hizmetin alasını yapacak” dedi.

Yeni 5 yıllık dönemde sosyal politikalara daha da yöneleceklerini vurgulayan Seçer, her aileye tek tek dokunacak projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. Aynı zamanda alt yapı çalışmalarını da sürdürdüklerini hatırlatan Seçer, Silifke’nin alt yapı sorununun tarihe karışacağını müjdeledi.

Hiçbir CHP’linin sokakta yüzünü eğerek dolaşmayacağını belirten Seçer, “Hiç merak etmeyin, çalışacağız. Biz iktidar olmak istiyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Silifke İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Silifke Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Mine Satar, CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Şahin, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, CHP Önceki dönem milletvekilleri, CHP önceki dönem il başkanları ve partililer katılım sağladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder