Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığının 19 Mayıs törenine katıldı


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen alternatif kutlama programına katıldı.

Partililere seslenerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Seçer, 31 Mart 2024 seçimlerinin ardından herkesin morallerinin en yüksek noktada olduğunu, yüzlerinin güldüğünü ve inançlarının arttığını belirterek, “Yüzümüz hep gülsün, hep mutlu olalım istiyorsak ve bunu ülkemiz için istiyorsak daha çok gayret edeceğiz ve daha çok çalışacağız. Mersin’de gençlerin yüzü gülüyor, gençler bizi destekliyor. Son seçimlerde de Mersin’in gençleri Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliğe oy verdi” diye konuştu.

Gençlerin de Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışının kentin en güzel yerlerini ranta değil gençlere açarak, okuma salonları yaptığını, Türkiye’nin en ucuz toplu taşıma araçlarıyla okullarına gittiklerini bildiklerini kaydeden Seçer, “Türkiye’de 2019 seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik hizmeti yaptığımız bütün şehirlerde gençlerin gönlüne taht kurduk. Başkanlarla gençler gönül bağı kurdu. Ben gençlerimize güveniyorum. Onların umudu olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder