SEÇER “BEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’ kapsamında ‘Gençlik Buluşması’ gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk buluşmasını gençlerle gerçekleştiren Seçer, gençlerin sorularına cevap vererek, Büyükşehir’in gençlere yönelik hizmet ve projelerini anlattı.

 

Bir belediye başkanının kapsayıcı olması gerektiğine vurgu yapan Seçer, “Ben CHP’li bir Belediye Başkanıyım ama herkesin belediye başkanıyım. Şimdi seçim sonuçlarını iyi okursanız; benim söylemlerimin sandıktan çıkan oy oranıyla vücut bulduğunu görürsünüz” diye konuştu. Katılımcı demokrasiyi Mersin’de örmek ve bu konuda Türkiye’ye örnek olmak istediklerini belirten Seçer, “Kentte bunu hakim kılarsak, bu anlayışın kenti çok büyük noktalara getireceğini hep beraber göreceğimizi umut ediyorum”dedi.

 

Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olan projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Seçer, Büyükşehir’in sahile kazandırdığı okuma salonu ile öğrencilerin eğitim hayatının ranttan daha önemli olduğu mesajı verdiklerini ve Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder