Seçer, ‘62. Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’ne katılım sağladı.


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘62. Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’ne katılım sağladı.

5 yıl boyunca mevcut imkânları en iyi şekilde kullanarak, gecelerini gündüzlerine katıp Mersin halkına hizmet ettiklerini söyleyen Seçer, “Mut halkı olarak 31 Mart’ta bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda da tarım, emek, alın teri ve bereket kenti Mut’a hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Mut’un tarımsal üretimin yoğun olduğu bir bölge olduğuna dikkat çeken Seçer, “Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde tarımsal desteklerde Mut’u ayrı bir yere koyduk. Mut bunu hak ettiği için yaptık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile Mut Belediyesi’nin her zaman yan yana olacağını kaydeden Seçer, “Önümüzdeki 5 yılda 13 ilçemizde ilçe belediye başkanlarımızla uyum içerisinde çalışma gayreti içerisinde olacağız. Her zaman el ele, kol kola sizlere hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mut Belediyesi ile Mut Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından da destek verilen ‘62. Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’ne katılım sağladı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da festivale katıldı. Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda düzenlenen ve 24-25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek festivalin açılışında konuşan Başkan Seçer, önümüzdeki 5 yılda da tarım, emek, alın teri ve bereket kenti Mut’a hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Mut Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu gösterisinin ardından açılış konuşmaları ile devam etti.

Seçer: “Birlik ve beraberlik içerisinde Mut halkına hizmet edeceğiz”

Mut halkıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, 5 yıl boyunca mevcut imkanları en iyi şekilde kullanarak, gecelerini gündüzlerine katıp Mersin halkına hizmet ettiklerini söyleyerek, “Mut halkı olarak 31 Mart’ta bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Mut ilçemizde seçilip 5 yıllık görevi üstlenen Murat Orhan’a da başarılar diliyorum. Hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde Mut halkına hizmet edeceğiz. Önümüzdeki 5 yılda tarım, emek, alın teri ve bereket kenti Mut’a hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.




0 Yorumlar

Yorum Gönder