Çukurova Kalkınma Ajansı’dan Tarsus TSO’ya ziyaret

 


Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran ve Mersin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Özcan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette bölgesel yatırımlar ve proje konuları değerlendirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran ve Mersin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Özcan’ı konuk etti. Tarsus TSO Başkan Yardımcısı Fuat Togo’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan H. Ruhi Koçak, Tarsus’un bölgesel yatırımların üssü haline gelerek stratejik öneminin arttığına dikkat çekti. Mevcut potansiyeliyle de önemli değere sahip olan kentin tüm dinamiklerle birlikte yeni süreçte ortak sinerji içinde yönetilmesinde fayda olduğunu söyleyen Koçak, işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran ise kent ve bölgedeki dinamiklere işaret ederek, istihdam ve yatırımı baz alan projelerin kıymetli olduğunu, bu kapsamda kurumlarla işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder