BAŞKAN SEÇER, ‘TOUR OF MERSİN’İN STARTINI VERDİ


 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘6. Tourof Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’ tüm coşkusuyla başladı. Türkiye’nin en önemli 4 bisiklet yarışından biri olan Tourof Mersin kapsamında 5 kıtadan, 30 farklı ülkeden toplam 171 sporcu 4 gün boyunca Mersin’i pedallayacak.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’deTourof Mersin’e katılarak yarışmanın startını verdi.171 sporcunun yarışa katıldığını belirten Seçer, “146 sporcumuz 5 kıtadan, 30 ülkeden burada bulunuyorlar. İşte sporun güzelliği bu, insanların dil, din, milliyet farkı olmaksızın bir arada ortak bir amaçla bir mücadele içerisinde olmaları. Spor; barış, kardeşlik, huzur demek. Bu etkinliklerde Mersin’de her geçen gün artarak devam edecek” dedi.

 

Avrupa Bisiklet Rotaları Ağı’na girmeyi hedeflediklerini belirten Seçer, “Çok yakın bir süre içerisinde yapılan çalışmalar sonucu Mersin’i Avrupa Bisiklet Rotaları Ağına katacağız. Bu da Mersin için çok önemli bir kazanım olacak” diye konuştu.

 

Mersin’den tüm dünyaya çağrı yapan Seçer; “Herkesi Mersin’e bekliyoruz. Herkes gitsin tersine ama birçok kişi gelsin Mersin’e” dedi. )

0 Yorumlar

Yorum Gönder