AKYÜZ “TURİZM FAALİYETLERİNİ TÜM YILA YAYMAK GEREK”


 Turizm Haftası nedeniyle  Müze yanındaki  Antik yolda  açılış töreni düzenlendi. Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ise konuşmasında Turizmin önemine değindi.

Buradaki törene Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, belediye başkan yardımcısı Osman Polat,Jandarma komutanı binbaşı Mehmet Güler, Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Müftü Murat Akçay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Müze müdürü Doğukan Alper , Tarsus Fotoğraf Derneği başkanı Rıfat Gürbüz ile öğrenciler, vatandaşlar ve STK temsilcileri katıldı.

Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ise konuşmasında Turizmin önemine değindi. Akyüz şunları söyledi:

“Turizm konusunda toplamsal farkındalığı artırmak ve turizm bilinci oluşturmak, iç turizmi canlandırmak için turizm ilkeleri doğrultusunda her yıl 15-22 nisan tarihleri arasında Turizm Haftası kutlanmaktadır. Bu bağlamda bölgemizin önemli turizm merkezlerinden birisi ed Tarsus’tur. Tarsus, birçok tarihi ve turistik değere sahiptir. Bu nedenle turizm konusunu yılın tamamına yaygınlaştırmak durumundayız. Bacasız Sanayi dediğimiz turizm ile barışa da katkıda bulunulmaktadır. Yerelde tüm vatandaşlarımızda turizm bilincinin oluşturulmasına gayret etmekteyiz. Turizm haftasını kutluyor, bu çalışmalara emek veren herkese teşekkür ediyorum”

0 Yorumlar

Yorum Gönder