Vahap Seçer, Büyükşehir’in Anamur ve Bozyazı’daki Kurs Merkezlerini ziyaret etti


MERSİN-HABER-  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’in Anamur ve Bozyazı’daki Kurs Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin aileleriyle bir araya geldi.

 
Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentteki her vatandaşın her sorunuyla ilgilendiğini söyleyen Seçer, “Devlet karşısında her yurttaş eşittir. Anayasal hükümlülüktür; ayrımcılık olmaz, her zümreye her kişiye, her bireye eşit davranmak zorundadır. Eşit yurttaşlık hakkı budur. Sosyal devlet anlayışından, sosyal belediyecilik anlayışından uzaklaştığınız noktada insanları yalnızlaştırırsınız, kimsesizleştirirsiniz” diye konuştu.
 
Mersin’in her noktasının adil hizmeti hak ettiğini ve 5 yıl boyunca bu inançla çalıştıklarını ifade eden Başkan Seçer, “İşte adalet burada başlar. Herkese adaletli hizmet götürmek, ihtiyacı olana götürmek. Beş yıl boyunca bunu yaptık. Umarım sizlerin desteğiyle ikinci beş yılda da aynı anlayış ile devam edeceğiz” dedi.
 
Anamur’da gençlere yönelik bir okuma salonunun faaliyete başladığını hatırlatan Başkan Seçer, yeni dönemde yapacakları bazı projeleri de anlatarak, “Anamur gibi kültürel seviyesi, okuma oranı yüksek bir yer. Ancak bir kültür merkeziniz yok. Çok yakın zamanda temelini atıyoruz; size muazzam bir Kültür Merkezi kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder