TARSUSLU GAZETECİ ANILDI


 TARSUS-HABER- Geçen hafta Almanya’nın Langen kentinde vefat eden gazeteci Mehmet Canbolat, dün akşam Tarsus’ta anıldı.

Tarsus  Belediye Nikah salonunda düzenlenen anma proğramında dostları ve sevenleri Canbolat’ı dualarla andı.

TARSUSLULARI ÜZEN ÖLÜM OLAYI

Geçtiğimiz gün  aramızdan ayrılan Kıymetli büyüğümüz, gazeteci şair, yazar Toplum TV sahibi Mehmet Canbolat'ı  Tarsus’a Katkı Verenler grubu rahmetle andı.

Fatma Öztutan “Mehmet Canbolat abimiz, , hayat dolu kişiliği, yardımseverliği ve sevgisiyle hepimizin kalbinde özel bir yer edindi. Onunla geçirdiğimiz güzel anıları birlikte paylaşmak ve onun anısını yaşatmak için bugün saat 18.00 da gerçekleştireceğimiz cenaze anma törenine katılmanızı içtenlikle rica ediyoruz.

Mehmet  Canbolat  abimiz sadece bir arkadaş değil, aynı zamanda bir dost, bir yol gösterici ve bir ilham kaynağıydı. Onunla olan deneyimlerimiz bize sevginin, dostluğun ve dayanışmanın ne kadar değerli olduğunu öğretti. Bu anma törenine bıraktığı derin etkiyi hatırlayacak, birlikte güzel anılarımızı paylaşacak ve onun ruhunu huzur içinde uğurlayacağız.

Sizleri aramızda görmek bizi derin bir mutlulukla dolduracaktır. Lütfen bu özel günümüzde bizimle birlikte olun ve Mehmet Canbolat abimizin hatırasını yaşatmamıza yardımcı olun.

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.  Saygıyla..”

0 Yorumlar

Yorum Gönder