SEÇER ''TARSUS’A BÜYÜKŞEHİR VİZYONUNU KATMAYA ÇALIŞIYORUZ”


TARSUS-HABER-Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.

 
Mersin’de her noktaya eşit kalitede hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Seçer,Tarsus’a yaptıkları yatırımlar hakkında katılımcıları bilgilendirerek, “Biz her noktaya aynı kalitede hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Son 5 yılda Tarsus’a Büyükşehir vizyonunu katmaya çalışıyoruz” dedi.
 
Mersinlilerin oy kullanırken hizmete bakacağına emin olduğunu ifade eden Seçer, “Mersinliler hizmete bakacak. Bize destek verecek. Bu seçim Mersin’de ideoloji, parti, dünya görüşü değil, hizmet kazanacak. Samimiyetle gece gündüz çalışma kazanacak” diye konuştu.
 
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.
 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Meclis toplantısına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri, Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder