Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Tarsus'a geldi


TARSUS-HABER- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın bugün Tarsus'ta ikincisi açılacak olan Halk Ekmek Fabrikası için geldiği Tarsus'ta gündeme dair konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın açılış programına katılmak için geldiği ilçede gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında gündemi değerlendiren İnce ''Geçen yıl yaşadığımız büyük felaketin yıldönümü nedeniyle bölgeye geldik. Memleket Partisi olarak belediye başkan adaylarımızdan tek bir isteğimiz var; depreme dirençli kentler istiyoruz. 22 yıllık bir iktidar, dolar olmuş 30 TL, faiz, ‘nas’ var unutulmuş olmuş 45, ekmek 8, benzin 40 lira, kiralar ödenemiyor. Üniversite öğrencileri hamburger yiyemiyor, Sığınmacılar sokaklarda, liyakat yok olmuş, sadakat liyakatin yerini almış. Gençlerin umutları tükenmiş. Nüfusa baktığımızda gençlerin ülkeyi terk ettiğini hepimiz görüyoruz. Eylül 2001’de başlamış bu ekil dışı politikalar. Bugün geldiğimizde 1 litre 46,8 liraya çıkmış, 1 kg un bugün 21 lira, 1 kg tereyağı 58 TL’den 275 TL’ye çıkmış. 1 kg peynir 30 TL’den 126 TL’ye çıkmış. Geldiğimiz nokta akıl dışı. Emekliler torunlarına harçlık veremez durumda.

Ama muhalefete hiçbir şey söylemeyeceğim. Bir saat iktidarı eleştiriyorum, bir dakika muhalefete laf söylüyorum onu yazıyorlar. Biz ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabiliyoruz çünkü biz aklın, bilimin yolunu savunuyoruz.'' dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder