KARİYER MERKEZİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇAĞINA DESTEK OLUYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yenilenen yerinde yeni proje ve programlarla hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. 2024 yılı için planladığı en büyük programlardan biri olan  ‘Mersin 4.0: Sektörlerin Geleceği’, yapılan planlama toplantısında görüşüldü. Hayata geçirilecek yeni program sayesinde, Çukurova bölgesinde bulunan işletmelerin ve çalışanların dijital dönüşüme hazırlanmalarına yardımcı olunacak. Bu kapsamda ilk program 6 Mart’ta yapılacak.

İş arayanlara, öğrencilere, gençlere, vatandaşlara ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atan Kariyer Merkezi, hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Yenilenmiş hizmet merkezine kavuşan Kariyer Merkezi, ‘Mersin 4.0: Sektörlerin Geleceği’ programını hayata geçiriyor. Program ile Çukurova bölgesinde bulunan işletmelerin ve çalışanların dijital dönüşüme hazırlanmalarına yardımcı olunacak.

Kariyer Merkezi Şube Müdürlüğü’nde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz başkanlığında paydaş kuruluşlarla bir toplantı yapıldı. Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin TEKNOPARK, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği gibi kuruluşların katıldığı toplantıda, yapılan çalışmaların değerlendirmesi ve 2024 dönemi projeler üzerine konuşuldu. Görüşülen ana konulardan biri de ‘Mersin 4.0: Sektörlerin Geleceği’ programı oldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder