BÜYÜKŞEHİR, DAĞITTIĞI ÇİÇEKLERLE VATANDAŞI MUTLU ETTİ


Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat’a özel bir dizi etkinlik düzenledi.Sevgililer Günü’nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler 14 Şubat’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi’ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı’nda Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat’ta 7’den 70’i mutlu edecek bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü’nü daha anlamlı hale getirmek isteyen çiftler Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne akın etti. 14 Şubat’ta nikahları kıyılan çiftlerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.Gün boyu süren etkinlikler kapsamında ayrıca Sağlık İşleri Dairesi’nin koordinesinde Yaşlı Destek Birimi’ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı’nda Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

 

Aylar öncesinden nikah günü aldılar

Çifte mutluluk yaşamak istedikleri için aylar öncesinden nikah günü alan gelin ve damat adayları, 14 Şubat’ta nikah salonlarının yolunu tuttu. Kongre ve Sergi Salonu ile sahilde bulunan Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikahları Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği evlilik tavsiyeleri ile fenomen olan nikah memuru Dilek Yörük kıydı. Hafta içi olmasına rağmen nikah sayısı iki katına çıkarken, Büyükşehir Belediyesi de çiftlere sürpriz yaparak, çiftlere günün anısına hediye olarak çikolata, nazar boncuğu ve kalpli balon hediye edildi.

 

“Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük,“Bugün özel bir gün. Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar. O yüzden 14 Şubat’ı tercih ettiler. Yoğun bir talep var. Ağızlarının tadı bozulmasın diye kalpli çikolatalarını yaptırdık. Nazar değmesin diye nazar boncuklarımız var. Bir de kalpli balonlarımız var. Onları bugün hediye ediyoruz” dedi.

 

“Bizim için güzel bir anı oldu”

Canan İlçiktoğ ve Ercan İlçiktoğ çifti 14 Şubat’ta evlenen çiftlerden. Canan İlçektoğ, nikah sonrası duygularını,“Çok mutluyum. Sevdiğim adamla nikah kıymak çok güzel bir duygu” derken, eşi Ercan İlçiktuğ ise, “14 Şubat bizim için güzel oldu. Güzel bir anı oldu. Çok mutluyuz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder