YARIYIL TATİLİ BÜYÜKŞEHİR’LE DAHA GÜZEL


 MERSİN-HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Tarsus’tan Anamur’a kadar tüm ilçelere yayılan etkinlik dizisi kapsamında çocuklar; şenlikler, kamp aktiviteleri, teknoloji, bilim etkinlikleri ve geziler ile yarıyıl tatilinde eğlenceli ve kaliteli vakit geçirecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 22 Ocak’ta başlayacak 5 Şubat’ta bitecek olan yarıyıl tatilinde çocukların eğlenceli ve kaliteli vakit geçirebilmesi adına, birbirinden farklı etkinlikler hazırladı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde şenlikler, kamp aktiviteleri, teknoloji, bilim etkinlikleri ve gezileri içerecek olan etkinlik dizisi; çocukların bilgisayar, tablet ve telefona bağımlı olmadığı bir tatil süreci geçirmesini sağlayacak. Etkinlikler Anamur’dan Tarsus’a kadar her ilçede ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Böylece kırsalda yaşayan çocuklar da yarıyıl tatili etkinliklerinden geri kalmayacak.

 

‘Çocuk Şenlikleri’ ile geleneksel oyunlar çocuklarla buluşacak

Çocuk Şenlikleri programının kapsamını; Masal Kahramanları İnteraktif Dans, Drama Oyunları, Sahne Senin Sesin, Kukla Oyunu Curcuna, Geleneksel Yarışmalar ve Koca Ayaklı Dev çocuk tiyatrosu oluşturuyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder