‘Uluslararası Mersin Edebiyat Festivali’nde 3. gün


 MERSİN-HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, bu  yıl ‘Yenileşmeler’ temasıyla organize edilen ‘Uluslararası Mersin Edebiyat Festivali’ Türkiye’nin yanı sıra Fransa’nın da birbirinden değerli yazarları ağırlamaya devam ediyor. 11 Ocak tarihinde başlayan ve 4 gün boyunca devam edecek festival edebiyatseverlerden yoğun ilgi görüyor.


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Edebiyat Festivali’, üçüncü günde de dolu dolu geçti. Birbirinden değerli yazarları, edebiyatseverlerle buluşturan Büyükşehir, festivalin 3. gününde de hem yazarlardan hem de edebiyatseverlerden tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, bu yıl ‘Yenileşmeler’ temasıyla organize edilen festivalde Türkiye’nin yanı sıra Fransa’nın da birbirinden değerli yazarları ağırlanıyor. 11 Ocak tarihinde başlayan ve 4 gün boyunca devam edecek festival edebiyatseverlerden yoğun ilgi görüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3. güne start veren ‘2. Uluslararası Mersin Edebiyat Festivali’ gün boyu yapılan söyleşiler, atölyeler ve paneller hız kesmeden devam etti. Yazar Behiç Ak, Leyla Ruhan Okyay ve Murat Gülsoy’un atölyeleriyle başlayan festival; birbirinden değerli konukların panelleri, Yazar Alper Canıgüz, Asuman Susam, Murat Gülsoy ve Tuğrul Keskin ile Ahmet Telli söyleşisi ile tamamlandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder