Seçer ‘Nergis Şenliği’ne katıldı


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir tarafından ‘Bu Şenlik Mis Kokuyor’ sloganıyla bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Nergis Şenliği’ne katıldı. Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer şenliğin ardından nergis tarlasında hasat yaptı. Nergislerin dağıtım aşamasından tanıtımına kadar üreticinin yanında olan Büyükşehir, düzenlediği şenliğin ikincisinde de üreticiye kazanç kapısını tekrar araladı.

 

Nergis Şenliği’ne katılanların güzel bir enerji oluşturduğunu söyleyen Seçer, “Biz sevgiyi, saygıyı, kardeşliği, birliği ve beraberliği biliyoruz, onun sıcaklığını yaşıyoruz. Hep böyle olsun, hep daim olsun. Mersin demek Türkiye demek. Anadolu’nun ta kendisi demek” dedi. Mersin’in topraklarından bereket fışkırdığını söyleyen Seçer, “Turizm, ticaret, liman; dünyanın dikkati burada. Ne kadar çok hizmet, ne kadar çok kalkınma o kadar çok refah ve mutluluk” diye konuştu.

 

Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nden destek alan kadınların daha özgür ve mutlu olduğunu sözlerine ekleyerek, “Burada nergis soğanı dağıttığımız bacılarımız da aynı; Çaltıbozkır’da, Silifke’de lavanta fidesi verdiğimiz bacılarım da aynı; sulama borusu ve fidan verdiğimiz üretici kardeşlerim de aynı. Onlar ‘Çalışalım, üretelim, ayakta duralım’ istiyorlar. Biz de zaten bunu yapıyoruz. Mersin genelinde 338 bin 500 adet nergis soğanı desteği sağladık” dedi.

 

Başkan Seçer, yaptıkları şenliklerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini kaydederek,

“Bu şenlik mis gibi nergis ve kardeşlik kokuyor” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder