Muhittin Can Külahlı “Ülkücüden vatan haini çıkmaz”


 TARSUS-HABER-Tarsus Ülkü Ocaklarında yeni başkanın göreve başlamasından sonra bir toplantı yaptı. Muhittin Can Külahlı “Ülkücüden vatan haini çıkmaz” dedi.

Başkan Muhittin Külahlı, daha önce il Ocaklarında başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu ve geçtiğimiz gün Tarsus’a atandığını belirterek “Tarsus Ülkü Ocakları olarak genel merkezimizin görüşleri doğrultusunda ve denetiminde, ülkemize ve milletimize yararlı,  vatana, bayrağa, ezana saygılı ve sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek için  çaba harcayacağız. Yeni yönetimi oluştururken, eski Ocak başkanlarımızla,eski belediye başkanlarımızla,  milletvekili, belediye başkan adaylarımızla istişare ettik. Küskünlük dargınlık olmasın diye herkesimden arkadaşlarımıza görev verdik.  Tüm Türkiye’de, Mersin’de ve güzel kentimiz Tarsus’ta birlik beraberlik içinde olalım diye gayret göstereceğiz. Benim kimseyle kişisel husumetim yok. Teşkilata husumeti sokmayız. Davamıza sahip çıkacak ve  davamızı ön planda tutarak gençleri eğitip bilgilendirecek arkadaşlarımızdan yönetim oluşturduk. Ayrıca gençlerimize sahip çıkmak adına ilk, orta ve liselerde birimler oluşturduk. Gençlerimize uyuşturucudan arınma, uzak durma,faydalı bilgiler verme, hayatta gerekli olan eğitimleri alma yolunda bilgiler vereceğiz.” dedi.

Külahlı siyaseten de Tarsus’ta Ülkücü kadroların belediye gibi birimlerde yeniden iş başına gelmesi için destek vereceklerini ifade ederek “Ülkücü kadrolar vatanı ve milletinin refahı için çalışır. Vatana , millete, bayrağa, ezana saygılı bir nesil yetişmesine vesile olur. Ülkücüden vatan haini çıkmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha yönetimde yer alan Ülkücüler, başkan Muhittin Külahlı ile birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder