Mobil Mutfak Tırı’nın Son Durağı Yenice Oldu


 TARSUS-HABER- Kentin 48 noktasında 3 çeşit yemeği 10 TL’ye vatandaşa ulaştıran Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı ile de ilçeleri gezmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen ve kısa sürede yaygınlaştırılan hizmet, vatandaşlardan tam not alıyor. Mersinlilerin çok memnun kaldığı hizmetin son durağı ise, Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesi oldu.

  

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 48 noktada kurduğu Mahalle Mutfakları’nın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’ne ait ‘Mobil Mutfak Tırı’ ile de ilçeleri gezerek, vatandaşlara 3 çeşit yemeği 10 TL’ye ulaştırıyor.

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen ve kısa sürede yaygınlaştırılan hizmet, vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan, yemek yapamayan vatandaşlar ve özellikle de üniversite öğrencileri için başlatılan uygulama kapsamında, ilçelerde birer haftalık sürelerle hizmet vermek amacıyla yola çıkan Mobil Mutfak Tırı’nın bu haftaki durağı Tarsus oldu. Tarsus’tan Anamur’a kadar 13 ilçenin tamamını gezen Mobil Mutfak Tırı’na Yenice Mahallesi’nde ilgi oldukça yüksek oldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder