Mersin Büyükşehir Belediyesinde 2023 sporun yılı oldu


 MERSİN-HABER- Mersin’de diğer senelerde olduğu gibi 2023 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi ile sporun yılı oldu. Mersin Büyükşehir tarafından 2023 yılında hayata geçirilen ulusal ve uluslararası organizasyonlar kente bir enerji katarken, kentte spor ile dolu bir yıl geçirilmesi sağlandı.

Düzenlediği sportif faaliyetlerle adından söz ettiren Mersin Büyükşehir, ulusal ve uluslararası organizasyonlarıyla bu yıl da kent tanıtımına büyük katkı sağlarken, Büyükşehir ile 2023 yılı sporla ve dolu dolu geçti.

Büyükşehir tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen büyük çaplı uluslararası spor faaliyetleri ile 2023 yılı sportif organizasyonların yılı oldu. Mersin Büyükşehir her yıl olduğu gibi, 2024 yılında da başarılı organizasyonlara imza atmayı sürdürecek

Mersin’de diğer senelerde olduğu gibi 2023 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi ile sporun yılı oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2023 yılında hayata geçirilen ulusal ve uluslararası organizasyonlar kente bir enerji katarken, kentte spor ile dolu bir yıl geçirilmesi sağlandı. Hayata geçirdiği organizasyonlar ile önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılının da sporla dolu dolu geçmesini sağla Mersin Büyükşehir, ulusal ve uluslararası organizasyonlarıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da kentin tanıtımına büyük katkı sağladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder