‘Mahalle Mutfakları’ projesinden herkes memnun


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmete sunduğu Mahalle Mutfakları’ projesi sayesinde dar gelirli vatandaşlar 3 çeşit sıcak yemeği 10 TL’ye alabiliyor. Kent genelinde 49 farklı noktada hizmet veren ve son olarak Osmaniye Mahallesi’ne kurulan Mahalle Mutfağına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını söyledi.

 

Göreve başladıktan kısa süre sonra sosyal belediyecilik alanında birbirinden önemli hizmetlere imza atan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmete sunduğu Mahalle Mutfakları’ projesi sayesinde dar gelirli vatandaşlar, 3 çeşit sıcak yemeği 10 TL’ye alabiliyor.

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2020 yılında başlayan ve her gün binlerce vatandaşın faydalandığı projeden, dar gelirli, yemek yapmaya vakti olmayan ve yemek yapmayı bilmeyen vatandaşlar faydalanıyor. Bütçelerine bir nebze de olsa katkı sunması için Büyükşehir’in Mahalle Mutfakları’nı tercih eden vatandaşlar, Aşhanede temiz bir ortamda pişen ve kent genelinde 49 noktada bulunan mutfaklarla sağlıklı ve ucuz yemeğe ulaşıyor. 10 TL ile 3 çeşit yemek alabilme imkanı bulan vatandaşlar ise projeden son derece memnun.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder