Glütensiz Piknik’ etkinliği yapıldı


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer; Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Mersin Çölyak Glütensiz Beslenme Derneği tarafından Tarsusta ortaklaşa olarak Çölyak hastaları ve ailelerine yönelik düzenlenen ‘Glütensiz Piknik’ etkinliğine katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerinden istenen taleplere kulak vererek hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Seçer,  “5 yıldır vatandaşı ve onların dertlerini dinledik, taleplerine kulak astık. Devlet vatandaş için var, belediye bir devlet kurumudur, belediye vatandaşındır. Mersin Büyükşehir Belediyesi de Mersin halkınındır” dedi. 

 

Halktan alınan vergilerle kendilerine aktarılan kaynağı; en iyi şekilde, israf etmeden ve kötü niyetlilerin cebine gitmesine müsaade etmeden, hakça ve adaletli bir şekilde kullandıklarının altını çizen Seçer, “ ‘Bu bana oy verdi, bu vermedi’ ve bölgesel ayrım yapmadan Mersin gibi Türkiye’nin her yerinden farklı etnik yapılardan, farklı inanç gruplarından insanların oluşturduğu bir kentte insanları ayırmadan hizmet etmek için bu görevi yapıyoruz. Sizin verginizle ve sizin emanetinizle yapıyoruz” diye konuştu.  

 

Bütün işlerini özenle yaptıklarından bahseden Seçer, “Hizmetleri samimiyetle ve kalbimizden yapıyoruz. ‘Vatandaşımız her şeyin en iyisine layık’ diyerek yapıyoruz” dedi. Seçer, “Mersin'in havasına, Mersin'in atmosferine sevgi, saygı, kardeşlik vermiş bu Başkan. Bana; ‘5 yılda en büyük proje neydi, neyi gerçekleştirdin?’ diye soruyorlar. Diyorum ki; ‘huzuru, kardeşliği, adaleti getirip, ayrımcılığı ortadan kaldırdık. Bundan büyük proje mi olur?’ diye sordu.

 

Kendisinin aday gösterilmesine Mersin halkının karar verdiğini belirten Seçer, “Partime bu kararı aldırdığınız için sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Çalışan kazanıyor, doğru direk yıkılmıyor. Sizlerle beraber bir 5 yıl daha bu memlekete aşkla, sevgiyle, saygıyla hizmet edeceğiz” dedi.  Vatandaşlardan seçimlerde hizmet odaklı oy kullanmalarını isteyen Başkan Seçer, “Ben bu seçimlerde Mersin’de emek, alın teri, hizmet, sevgi ve saygının kazanacağına canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder