CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Üyeleriyle Birlik Kahvaltısı Düzenledi


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe örgütünde, partili yöneticiler ve Gençlik Kolları üyelerinin katılımı ile birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzcan İlk, iş insanı Ali Seçer, partinin bir önceki dönem yöneticilerinden Haluk Gülbahar, il ve ilçe yöneticilerinden bazıları ile Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı kahvaltıda, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin Büyükşehir’de tekrar aday gösterilen Başkan Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkan adayı olan Ali Boltaç’la başarı yakalayacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Selahattin Şahin, “Aday adaylık dönemi sona erdi ve artık adaylarımız belirlendi.

 

Belediyecilikte tarih yazan Başkanımız sayın Vahap Seçer, beklendiği gibi yeni dönem adayımız oldu.

 

Bundan sonra ki süreçte de el ele, büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak hem Tarsus’ta, hem Mersin’de hem de tüm Türkiye’de 31 Mart seçimlerinde yeniden ciddi başarılara imza atacağız; zafer kazanacağız… Partimizin dinamik yapısını oluşturan siz değerli Gençlik Kollarımızın sahada ciddi çalışmaları var. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum.

 

Bu kahvaltıda bizleri buluşturan ve yalnız bırakmayan sayın Ali Seçer’e ve sayın Haluk Gülbahar’a da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder