TADER ATAMIZIN HUZURUNDA


 TADER,27 Aralık Tarsus’un Düşman Ä°ÅŸgalinden KurtuluÅŸunun 102. Yıldönümü nedeniyle; 23 Aralık 2023 tarihinde Anıtkabir’ de Resmî tören düzenledi. 

Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan veAnıtkabir Özel Defterini imzalayan TADER Genel BaÅŸkanı Semih Özsu “Tarsus’un KurtuluÅŸunun 102. Yıldönümü Kutlu Olsun” diyerek açıklamalarda bulundu.

BaÅŸkanSemih Özsu; “ TADER olarak 27 Aralık Tarsus’un düşman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun yıldönümünde gelenek haline getirdiÄŸimiz Anıtkabir ziyaretimizi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu yıl, 23 Aralık tarihindeTarsuslu gençlerimiz ve hemÅŸehrilerimizle birlikte gerçekleÅŸtirdik.

Milli MücadelemizinBaÅŸkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi isitirahatgahında,kurtuluÅŸ savaşımızın eÅŸsiz kahramanlarını, Tarsus’un kurtuluÅŸunda mücadele veren ÅŸehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıylaandık. ”diyerek tüm hemÅŸehrilerinin Tarsus’un düşman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 102. yıldönümünü kutladı.

Özsu, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı;

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,         

Millî mücadelemizin dönüm noktası olan Ankara’ya geliÅŸinizin 104., Tarsus’un Düşman Ä°ÅŸgalinden KurtuluÅŸunun 102. ve TADER’in kuruluÅŸunun 11.Yıldönümünde

Tarsuslular olarak, gençlerimizle birlikte huzurunuzdayız.

Fikirleriniz aklımızda sözleriniz kulağımızda ve sevginiz yüreğimizde eksilmeden bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir onur, gururu ve coşkuyla kutluyoruz.

Bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi bugünkünden daha güçlü bir şekilde gelecek nesillere bırakmak için, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak çok çalışacağımıza ve göstermiş olduğunuz hedeflere kararlılıkla yürüyeceğimize söz veriyoruz.

Büyük bir gurur ve onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sizi, silah arkadaÅŸlarınızı ve kurtuluÅŸ savaşımızın eÅŸsiz kahramanlarını, Tarsus’un kurtuluÅŸunda mücadele veren atalarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ruhunuz ÅŸad olsun.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

0 Yorumlar

Yorum Gönder