TARSUS İDMANYURDU, SAHASINDA KEPEZ'E 3-1 MAĞLUP OLDU

 


TFF  3.Lig Birinci Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu,  saha ve taraftarlarının önünde konuk ettiği  Kepez  Futbol  A. Ş.'ye 3-1 mağlup oldu. 

Sağanak yağmur altında ağır bir saha da karşı karşıya  gelen Tarsus İdman Yurdu  ile Kepez Futbol A.Ş 90 dakika boyunca zor anlar yaşadı. 

Ev sahaibibekip karşılaşmanın  ilk bölümünde dakika 13'de Ozan Can Dursun ile öne geçti. Beraberlik için  rakip sahaya yüklenen temsilcimiz 25. Dakika da penaltı kullandı. Penaltı atışını  gole çeviren  Ömerhan Çıldırın ile temsilcimiz  beraberliği buldu. 

İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.


İkinci yarı yağmurun artmasına rağmen galibiyet için sahada mücadele veren temsilcimiz şansız bir golü kalesinde gördü. Ev sahibi ekipten Ozan Can Dursun, 75. Dakika da kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti: 1-2

Kepez Futbol A.Ş  karşısında 2-1 geriye düşen Tarsus İdman Yurdu  oyunu bırakmadı.


Sağanak yağmur ve ağır zemine rağmen Sarı lacivertli  temsilcimiz  oyuncuları cansiperhane oyun ortaya koyduğu   Kepez  Futbol A.Ş. karşısında beraberlik için puan için sahada var güçleriyle mücadelelerini sürdürdü. Karşılaşmanın uzatmaları dakikalarında Kepez Futbol A.Ş  kazandığı penaltıyı gole çevirince, temsilcimiz arzulu  istekli oyun ortaya koyduğu  bu maçtan  sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder