Seçer ve eşi Meral Seçer, personelle piknikte buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, ‘Çok Çalıştık Şimdi Eğlence Zamanı’ sloganıyla düzenlenen Piknik Etkinliği’nde Tarsus ve Çamlıyayla’da Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bünyesinde görev yapan personel ve aileleri bir araya geldi. Personel ve aileleri gün boyunca doyasıya eğlendikleri piknikten memnun ayrıldı.

 

Belediye başkanı olarak, vatandaşlara ayrımcılık yapmadan hizmet götürdüklerini aktaran Seçer, “Biz Anamur’dan Tarsus’a kadar anlayışımızla, uygulamalarımızla, hizmetlerimizle ayrımcılığı toprağın yedi kat dibine gömdük. Hiçbir vatandaşımızı, çalışanımızı siyasi görüşünden dolayı ayrı koymadık, hor görmedik. Mersin Büyükşehir’de çalışanlar huzur içinde çalışıyor” dedi.

 

Seçer, Büyükşehir’in, yaptığı güzel işler ve projelerle anılan bir belediye olduğunu söyleyerek, “Biz büyük bir aileyiz. Türkiye’de ‘Güçlü, iyi, işini iyi yapan, yeni projeleriyle vatandaşlarının gönlüne taht kurmuş belediye’ kavramını tüm Türkiye’ye yerleştiren belediyemizin siz emekçilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir’in başarısının personelinin özverili çalışmasıyla gerçekleştiğini belirten Seçer, “Belediye başarılıysa sizlerin sayesinde, belediye takdir görüyorsa sizlerin sayesinde” dedi.

 

Yaklaşan 31 Mart seçimlerini hatırlatan Seçer, vatandaşa yapılan hizmetin sonuçlarını sandıkta alacaklarını belirterek, “Ben inanıyorum; Türkiye’de siyasi tarihe örnek olacak bir seçim sonucuyla açık ara, bugüne kadar partime ve bizlere oy vermemiş birçok Mersinlinin oyunu da alarak 2024 seçimlerinden zaferle çıkacağız” ifadelerine yer verdi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder