YAŞ ALMIŞLARIN MANEVİ EVLADI; YAŞLI DOSTU MERSİN BÜYÜKŞEHİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en önemli hizmetlerinden biri olarak gördüğü hizmetleriyle yaş almış bireylerin yanında olmaya ve onları güvende hissettirmeye devam ediyor. Çeşitli taleplerini karşılayıp sağlık kontrollerini yapan ekipler sayesinde yaş almışlar, Büyükşehir Belediyesi’ni adeta manevi evlatları olarak görüyor. Büyükşehir verdiği hizmetlerle yaş almışları memnun etmeye, kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlamaya devam ediyor. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en önemli hizmetlerinden biri olarak gördüğü hizmetleriyle yaş almış bireylerin yanında olmaya ve onları güvende hissettirmeye devam ediyor. Çeşitli taleplerini karşılayıp sağlık kontrollerini yapan ekipler sayesinde yaş almışlar, Büyükşehir Belediyesi’ni adeta manevi evlatları olarak görüyor. Büyükşehir Belediyesi verdiği hizmetlerle onları memnun etmeye, kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlamaya devam ediyor.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, yaş almış vatandaşlarla belediye tarafından düzenlenen etkinliklerde sık sık bir araya gelirken, Mersinli yaş almış bireyler, Büyükşehir sayesinde yalnız olmadıklarını hissediyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder