TARSUSGÜCÜ, CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI


Mersin Birinci  Amatör Küme  ekiplerinden  Tarsus Gücü, 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramını kutladı.


Kırklarsırtı  Mahallesinde bulunan Niyazi Oksal Stadında biraraya gelen  sporcular, Ay Yıldızlı Türk bayrağımızı açarak  YAŞASIN CUMHURİYET dediler.


Tarsus  Gücü Sorumlu Antrenörü  Onur Biçer,  Türk Ulusunun  Türk 29  Ekim  Cumhuriyet  Bayramını kutladı.  Cumhuriyetimizin  100. Yılında  Tarsus  Gücü  olarak üzerlerine düşen görevi hassasiyetle yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren  Biçer, şunları  söyledi :


"Tarsus  Gücü Futbol Kulübü  olarak  sporcularımıza önce iyi bir vatansever, iyi bir birey olmayı öğretiyoruz. İyi bir vatansever ve iyi bir birey olmayan iyi bir sporcu da olmaz düşüncesiyle  Başkan, Yönetim  Kurulu  ve Antrenör arkadaşlarımızla birlikte ülkesine , milletine ve Ailesine hayırlı bir sporcu kimliğiyle yetiştirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Tarsus Gücü Ailesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti'ni kanı pahasına bizlere emanet eden Başta Yüce Türk Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak.ak üzere silah arkadaşlarına şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti "

0 Yorumlar

Yorum Gönder