BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DIŞ TETKİK İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


 Mersin Büyükşehir Belediyesi vatandaş memnuniyetini ön planda tutmak, beklenti ve isteklerini karşılamak, personelinin daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla hizmet çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda gözetim tetkikleriyle hizmet kalitesi denetlenen Büyükşehir Belediyesi, TSE tarafından 3 gün boyunca dış tetkike tabi tutulacak. 

 

TSE yetkililerince; Çevre Yönetim Sistemi ve Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki ile 2 yönetim sistemi denetlenecek olan Büyükşehir Belediyesi, denetim sonrası yönetim belge sistemlerinin geçerliliğinin yenilenmesini hedefliyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi; kent genelinde hem vatandaş memnuniyetini ön planda tutmak, hem de personelinin daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayıp, hizmet kalitesini en iyi şekilde sunabilmesi amacıyla kurumsal gelişme ve hizmet kalitesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Mersin’i doğal, kültürel, turizm ve çevre değerleri ile daha yaşanılabilir bir kent yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 3 gün boyunca dış tetkike tabi tutulacak. TSE’den katılan baş tetkik görevlileri ve uzmanlar tarafından hizmet kalitesi denetlenecek olan Büyükşehir Belediyesi, yönetim sitemi belgelerinin yenilenmesi için tetkiki başarıyla geçmeyi hedefliyor.

 

Büyükşehir’in tüm birimlerinin denetleneceği tetkik 3 gün sürecek

TSE yetkililerince 3 gün boyunca sürecek olan Çevre Yönetim Sistemi ve Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki, açılış toplantısıyla başladı.

 

Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan açılış toplantısına; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Ali Rıza Özdemir, Genel Sekreter Yardımcıları Tarık İrde ve Serdal Gökayaz, TSE Baş Tetkik Görevlisi Gökcen Bircan Değerliyurt, TSE tetkik görevlileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin denetleneceği tetkik, 27 Ekim Perşembe günü son bulacak.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder