SEÇER, CHP SİLİFKE İLÇE KONGRESİ’NE KATILDI

Başkan Vahap Seçer, CHP Silifke Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı..

Seçer, son yapılan seçimlerde CHP’nin Silifke’de oyunu yüzde 6,74 yükselttiğini belirterek, “Bu bir başarıdır. Örgüt belediyenin hizmetlerini halka taşıyorsa, anlatıyorsa, bu arada kendini ve partiyi de tanıtıyorsa oy olarak dönüyor. Başarı, parti Belediye iş birliği ile oluyor” diye konuştu.

 

Kendisinin dışarıdan davet yolu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olmadığını hatırlatan Seçer, “Ben; damarlarına kadar CHP’li bir belediye başkanıyım. Partili kimliği öne çıkan Büyükşehir Belediye başkanları, seçim süresinde mikrofonu ele alıp ya da sokakları gezip partisine oy isteme arzusuyla çalışmalara katıldı” şeklinde konuştu. 

 

Yerel seçimlere 7 ay gibi kısa bir sürenin kaldığına ve yaz tatilinin tamamlanmasının ardından ülkede seçim tartışmalarının artacağına dikkat çeken Seçer, “Görevdeyiz. Partimiz aday göstermiş, halk oy vermiş. Elbette altı oklu CHP’nin belediye başkanıyız. Keramet partide, keramet adayda değil, keramet partinin aday gösterip belediye başkanı yaptığı kişinin hizmetlerinde” ifadelerini kullandı.

 

Mersin’de kafalar değişince çok şeyin de değiştiğini altını çizen Seçer, “Hizmet yapan, üreten bir belediyecilik anlayışı var. CHP, Mersin’de seçimi kazanacak durumdadır” dedi.

  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’ne katıldı.

 

Silifke Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır, PM Üyesi Emre Yılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, İl Başkanı Koral Ömür, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı

0 Yorumlar

Yorum Gönder