MHP Tarsus ilçe başkanı Fatih Yıldırım, basınla kahvaltıda buluştu


Geçtiğimiz gün MHP genel  merkezinin ataması ile göreve getirilen MHP Tarsus ilçe başkanı Fatih Yıldırım, basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Yeni Kent Lokantasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına MHP ilçe başkanı Fatih Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek, MHP’nin yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasında başkan Yıldırım, genel merkez tarafından aynı göreve ikinci kez atanmaktan mutluluk duyduğunu, dün olduğu gibi, bugün de yarında Milliyetçi Hareketin  bir neferi gibi çalışmaya her zaman devam edeceğini söyledi ve yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına başarılı bir çalışma dönemi temenni etti.

Yıldırım, 1994 yılında MHP’li kadroların belediyeyi yönetmeye başladığını ve 25 yıl Tarsus’a MHP’li başkanların belediye başkanlığını yaptığını hatırlatarak “2019 yılında yapılan son yerel seçimlerde bazı partilerin gizli ittifak yaparak emanet oy aldıklarını ve böylece CHP’li Haluk Bozdoğan’ın belediye başkanlığı döneminin  başladığını söyledi.

Konuşmasında belediyenin hizmetlerinin yetersiz kaldığını belirterek eleştirilerde bulunan Yıldırım şunları söyledi:

“MHP Demokrasiye inanmış, ülke ve millet menfaatlerini  düşünen yegane  bir partidir. Biz gerçek Atatürkçü bir partiyiz. Bu belediyeye vatandaşın verdiği oylar boşa gitmiştir. Yeşil Tarsus beton Tarsus haline getirilmiştir”

Yıldırım, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder