MHP 'DE YILDIRIM BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI


TARSUS-HABER-  Tarsus  MHP eski ilçe başkanlarından Fatih Yıldırım yeniden ilçe başkanlığına atanması nedeniyle görev devir teslimi yapıldı.

Yıldırım önceki gün istifa eden başkan Mehmet Çelik’in yerine atandı.
Fatih Yıldırım yeniden ilçe başkanlığına atanırken yönetim listesini de kamuoyu ile paylaştı.

MHP ilçe binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Mersin il başkanı Serdar Soydan, Önceki dönem MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek,  Ülkü Ocakları başkanı Ahmet Bebek, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  bazı belediye Meclis üyeleri, partililer ve halk katıldı.

3 yıldır MHP Tarsus ilçe başkanlığı görevini yapan  Mehmet Çelik, MHP’li kadrolarda birçok birimde hizmetler yapıp görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirterek

“Bu bir nöbet değişimidir. Biz partimizin bayrağını genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Onlarda Ülkücü harekete hizmet edecek ve bayrağımızı daha yukarılara taşıyacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken, geçen dönem kaybedilen Tarsus ve Mersin Belediyelerinin yeniden Ülkücü kadrolarla idare edilmesi için hazırlanacağız. Dün olduğu gibi bugünde yarında partimin her zaman bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim. Yeni görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan önceki dönem milletvekili Baki Şimşek de konuşmasında, kendisinin 2 dönem  milletvekili olarak hizmet verdiğini, kendilerine görev veren genel başkan Devlet Bahçeli ve partililerle halkımıza teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra il başkanı Soydan, Genel merkezin gönderdiği atama yazısını yeni başkan Yıldırım’a verdi. Mehmet Çelik’de görevi devredip partinin anahtarını Yıldırım’a teslim etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder