İYİ PARTİ BASINLA BULUŞTU

İyi Parti Mersin il başkanı  Mehmet Dutar düzenlediği  basın toplantısında ülke gündemi  ve önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hilton Otelde  yapılan basın toplantısına  İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ,Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan Başar, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Toroslar İlçe Başkanı Ismail Yetkin, Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya, Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil  katıldı.

Türkiye'de genel seçimin artık geride kaldığını ve önlerinde yerel seçim bulunduğunu ifade eden İyi Parti il başkanı Mehmet Dutar, " Belediyeciliği kaldırım taşları ile mücadele etmek sanıp, eskisini söküp, yenisini takmak sananlar, makyaj belediyeciliği ile göz boyuyorlar.

Biz iktidara talibiz, Milletimize umut olmaya devam edeceğiz. Onun için Mersin dahil 13 ilçesinde İYİ Parti’nin vatansever bu ülke için hassasiyet bekleyen yiğit evlatları ile beraber Mersin’in tüm belediyelerine talibiz.

Belediyeleri kazananlar 3 gün sonra milletten uzaklaşıyor. Yanlarına tütsü ile bile yaklaşılamıyor. Hepsi en büyük vatansever, onlardan büyük Mersin sevdalısı yok. Bir müddet sonra belediyelerin yönetimini ele geçirdikleri zaman yönettikleri yerleri çiftlikleri ile karıştırmaya başlıyorlar. Bu yetkiyi milletten aldıklarını unutuyorlar. Yandaşları ile beraber milletin malını har vurup harman savuruyorlar’’ diye konuştu.

Mehmet Dutar Önümüzdeki yerel seçimlere kendine güvenen, memleket sevdalısı, adaylık düşünen herkesi İYİ Parti’den aday olmaya davet ediyoruz

Aday adayları belli olduktan sonra genel merkez tarafından anketler, alan araştırmaları yapılacak, bunların içerisinde en fazla oyu kim alabilecekse, ipi kim göğüsleyecekse iyi Parti’nin adayı o olacak. Peşin hükümle verilmiş şahıslar üzerinden bir kararımız yok.

Partinin bu kararı Türkiye geneli için geçerli. Bu mücadelenin startını da 26 Ağustos günü, büyük taarruzun başladığı Afyon’da yapacağımız toplantı ile Türkiye’ye ilan edeceğiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’da yaptığı konuşmada TBMM’de, Mersin ile ilgili iktidarın bakış açısını, verdiği sözleri yerine getirmediğini her fırsatta dile getirdiklerini belirterek  şunları söyledi:

‘’Yerel yönetimlerde vara gücümüzle çalışacağız ve iyi belediyecilik anlayışını Mersin’in tamamına yayacağız. Biz bunları söylerken birileri bunlardan çok rahatsız oluyor. Otoyolun yapılmasını, havalimanının bir an önce açılmasını istiyoruz. Bu havalimanının 4 defa ihalesi yapıldı 7 defa da açılacağı tarih ilan edildi. Biz bunları söyleyince iktidar yanlıları, troller devreye giriyor, saldırıyorlar.

Büyükşehir’in ve yerel belediyelerin trolleri saldırıyor, ‘sen ne yaptın ki’, yalan, yanlış, iftira, hakaret gırla gidiyor. Ama şunu herkes bilsin ki Burhanettin Kocamaz 25 yılda yıkılmadı, bundan sonra da yıkılmayacak.’’dedi.

 


0 Yorumlar

Yorum Gönder