Ahmet Ceylan’ın adaylık açıklaması sonrası olumlu geri dönüşler gelmeye devam ediyor….
Serbest Muhasebeci -Mali Müşavir Ahmet Ceylan, Tarsus Belediye Başkanlığı için adaylık açıklamasının ardından partili partisiz bir çok kesimden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor.
2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Partinin adayı olmak için ekip arkadaşlarıyla kolları sıvayarak çalışmalara başlayan Ahmet Ceylan, vatandaşların kendilerine olan teveccühlerini görmenin sevindirici olduğunu belirterek şunları söyledi:
‘’Partili partisiz bizi seven ve bize inanan hemşerilerimin Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olmam konusunda yoğun talepler vardı. Genel merkezimiz tarafından aday gösterilmemiz ve seçimi kazandığımızda hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçirerek Ak Belediyeciliğin nasıl yapıldığını tüm halkımız görecek.
Sök tekrar yap anlayışına son vereceğiz. Belediye kaynaklarını en verimli şekilde kullanıp, Şeffaf ve vatandaşına hesap veren bir belediye olacağız. Belediyenin rutin hizmetlerinde vatandaşların şikayetlerine mahal vermeden 24 saat hizmet vereceğiz.
Şehrimizin acil çözüm bekleyen sorunlarını ve potansiyelini çok iyi biliyoruz. Tarsus için taş üstüne taş koymak isteyenlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız.
Kısacası gerçek anlamda Ak Belediyeciliğin ne olduğunu hayata geçireceğimiz projelerimizle ortaya koyacağız’’ dedi.
0 Yorumlar