ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKŞEHİR DEPOLAMA ALANI’NI İNCELEDİ


MERSİN-HABER- Türkiye’nin değişik üniversitelerinden öğrenciler, ‘TÜBİTAK Bilimsel Etkinlikleri Destekleme’ programı kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri’ni inceledi.

2 günlük teorik eğitimin ardından tesisleri gezen öğrencilere, katı atıkların tesislerde doğaya zarar vermeden tekrar doğaya kazandırılması süreci ile ilgili teknik bilgiler verildi. Proje destekli gerçekleşen bu ziyaret kapsamında öğrenciler, teoride aldıkları bilgileri, sahada pratiğe dökme fırsatı yakaladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çevreye verdiği önem ve bu konuda yaptığı çalışmalarla, üniversite öğrencilerinin takdirini topladı. Türkiye’nin değişik üniversitelerinden, ‘TÜBİTAK Bilimsel Etkinlikleri Destekleme’ programı kapsamında kentimize gelen öğrencilere, Büyükşehir Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı’na bağlı Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri’nde, katı atıkların doğaya zarar vermeden tekrar doğaya kazandırılması süreci ile ilgili teknik bilgiler verildi. Proje destekli gerçekleşen bu ziyaret kapsamında öğrenciler, teoride aldıkları bilgileri, sahada pratiğe dökme fırsatı yakaladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder