TARSUS İDMANYURDU, MERT ÖZDESTİCİ İLE MERT CANPOLAT'I KADROSUNA DAHİL ETTİ

 


TFF 3.  Lig 1. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu dış transferde  Tarsuslu oyuncular Mert Özdestici  ile Mert Canpolat ile  anlaştı.


Tarsus idman Yurdu Kulübünden yapılan  açıklama şöyle:


"Takımımız 1998 doğumlu orta saha mevkinde görev yapan eski futbolcumuz Mert Özdesdici ile 2001 doğumlu orta saha mevkinde görev yapan aslen Tarsuslu olan  Mert Canpolat'la sözleşme imzaladık. Tarsus'un evlatları Mert Özdesdici ile  Mert  Canpolat  “VEFA” ve “FEDA” diyerek memleketinin takımı adına terlerinin son damlasına kadar giydikleri forma için  savaşacaklarını ve büyük camiamızı hak ettiği yerlere tekrardan getirmek için tüm mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını belirtmişlerdir. Kulübümüze ve Her iki oyuncumuz hayırlı olsun " ifadelerine yer verildi.


YAPILAN DIŞ TRANSFERDE  ANLAŞILAN OYUNCULAR


Bu arada Tarsus idmanyurdu  Yönetimi dış transferde  şimdiye kadar Sol Bek Emirhan Ünal, Santrafor Ramazan Zengin, Kaleci Mustafa Öztürk, Orta Saha Mustafa Köseoğlu, Sağ Bek Metehan Kavalcı, Stoper Şehmuz Durak, Stoper Cemal Kavalcı, Orta Saha Mert Özdestici, Orta Saha Mert Canpolat ile anlaşma sağladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder