Tarsus Ticaret Borsası Başkanları Kurban Bayramı Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim kurulu başkanı Ali Seçer ve Meclis Başkanı Murat Kaya Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı nda şunları söyledi:

Meclis Başkanı Murat Kaya, Bayramların sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı çok özel günler olduğunu belirttiği mesajında, pandemi kısıtlamaları nedeniyle geçen yıllarda bayramların mesafeli kutlandığını hatırlatarak, dünya'nın bir daha salgınlarla sınanmaması ve yaşanan savaşların son bulması temennisinde bulundu.

Meclis Başkanı Murat Kaya,” Millet olarak bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğin, aile ve sevgi bağlarının güçlenmesine vesilesidir. İş dünyamız adına birlik ve beraberliğimizin ülkemizin geleceği için yatırım, üretim, ticaret ve ihracata dönüşmesini temenni ediyoruz. Paylaştıkça çoğaldığımız, bereketiyle büyüdüğümüz ülkemizden refah ve huzur hiç eksik olmasın. Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bu özel günlerin tüm insanlığa refah, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

 

BORSA BAŞKAN ALİ SEÇER ‘İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının yaşatılması ile anlam kazandığını vurgulayan Tarsus TB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. 

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Seçer, şunları kaydetti: 

“Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. 

Aile ve akrabalarımız başta olmak üzere yakınlarımızı ziyaret ederken, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza da kardeşlik elini uzatmalı, kurbanlarımızı paylaşarak bayram sevincini çoğaltmalıyız. 

Bu vesile ile başta üyelerimiz olmak üzere, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder