Ergenekon Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Açılıyor


 TARSUS-HABER-  Tarsus'ta tüm çocuklarımız  OKUL ÖNCESİ EĞİTİM İLE tanışıyor...

Tarsus Belediyesi, “Her Gün 1 Açılış” sloganı ile farklı alanlarda eserlerin açılışını yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, her alanda projelere imza atıyor.  Tarsus Belediyesi, vizyoner bu hizmet anlayışını açılışı yapılacak eserleriyle de taçlandırmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Başkan Bozdoğan tarafından 1 Haziran ve 10 Haziran tarihleri arasında kente sunulan hizmetlerin açılışları gerçekleştirilecek. 

Ergenekon Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Yenice Mahallesi Doğa Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Fatih Mahallesi Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Altaylılar Mahallesi Koruluk ve Yeşil Alan, Kemalpaşa Mahallesi Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi, Kırklarsırtı Mahallesi Park ve Yeşil Alan, 82 Evler Mahallesi Kır Düğün Salonu hizmete girecek.

 

KENTE EĞİTİMİN İLK BASAMAĞI OLAN YENİ KREŞLER KAZANDIRILACAK

 Sağlam bir eğitimin temellerinin okul öncesi eğitimle atıldığını ifade eden Başkan Bozdoğan, Tarsus’a kazandıracağı açılışlar ile kreş sayısını 8’e çıkarıyor. Açılışlar ile 1 Haziran saat 11.00’da Ergenekon Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 2 Haziran saat 11’de Yenice Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 5 Haziran Saat 11’de Fatih Mahallesi Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile mahallelerde okul öncesi eğitim herkes için ulaşılabilir kılınacak.

0 Yorumlar

Yorum Gönder