UMUT YARDIM EKİBİ TARSUS'A GELDİ


 UMUT YARDIM EKİBİ TARSUS'A GELDİ

DEPREMZEDELERE YARDIM YAPTILAR

 Uluslararası Chris Oyakhilome Vakfı (COFI), Türkiye ve Suriye Depremlerinin kurbanlarına Umut Yardım Misyonu aracılığıyla etkileyici bir şekilde yanıt verdi.

 Chris Oyakhilome tarafından 2008 yılında kurulan COFI'nin misyonu, yoksulluğu ortadan kaldırmak, kaliteli eğitim sağlamak, ekonomik büyümeyi teşvik etmek, doğal ve insan kaynaklı felaketlere müdahale etmek  olan kuruluş  1-3 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Pastor Victor Uba liderliğindeki COFI gönüllüleri, Loveworld UK ile işbirliği içinde, depremin merkez üssünde bulunan 5 farklı şehirde depremin çeşitli kurbanlarına çok ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini dağıttı.

 İlk ziyaret edilen şehir olan Tarsus'taki yetkililer, Papaz Chris Oyakhilome ve COFI gönüllülerinin Afrika'dan hatırlandıkları için minnettar olduklarını belirten sözleri ile mutlu oldular.

 Tarsus Premier Ligi Başkanı İsmail Akdağcık (Tarsus İdmanyurdu eski başkanı) ile  diğer kuruluşların Pastor Chris'in yaptığı etkileyici işten örnek alıp aynı yolu izlemesi gerektiğini açıkladı.

Akdağcık “Böyle bir zamanda bizi hatırladığı için Papaz Chris'e teşekkür ediyorum.  Bu çok önemli ve Papaz Chris'in bizi sevdiğini bize delegeler, bakanlık malzemeleri ve gıda maddeleri göndererek daha iyi hissediyoruz” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder