Tarsus’ta Engelliler Haftası Etkinliği

Tarsus’ta  Engelliler Haftası Etkinliği
 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak Tarsus’ta da kutlanmaya başlandı.

Engelliler haftasında 10 Mayıs günü sabahı Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşu yapılıp istiklal marşı söylendi.

Törene kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye başkan yardımcısı Serdar Demirel,  Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Tarsus ilçe Emniyet müdürü Ali Garanlı, çeşitli daire müdür ve amirleri, Engelli derneklerinin başkan yönetim ve üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Otizm derneği başkanı Fatih  Düzenli’nin sunumu ve ardından şiir okuması ile devam eden etkinliğe katılanlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra protokol mensupları ve Engelliler ile öğrenciler Yeşilyolu takiben belediye bandosu eşliğinde yürüyerek Kültür Parka geldiler. Kutlamalar ve etkinlikler burada devam etti.

ENGELLİLER FUTBOL MAÇI BUGÜN

11 Mayıs günü ise saat 17.00 de kurum amirleri müdürleri ve engellilerin katılımı ile Tuncay halı sahada bir futbol müsabakası düzenlenecek.

 

ENGELLİLER İÇİN MÜZİK DİNLETİSİ

Engelliler haftasında 12 Mayıs günü ise Yenice yakınlarında bulunan Arsoy Yatılı bakım merkezinde müzik dinletisi sunulacak. Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığı güçlendirmesi umuduyla tüm engelli kardeşlerimize, sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyor, fedakar ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder