TARSUS’TA 19 MAYIS KUTLAMA PROĞRAMI BELLİ OLDU


 

TARSUS-HABER- 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama proğramı belli oldu. Buna göre bayram günü öncesi etkinlikler 15 Mayıs’ta anıta çelenk sunumu ile başladı.

19 Mayıs Cuma günü saat 09.30’da Gençlik ve Spor müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapılacak. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kutlamalar Yarenlik alanı ve eski Kültür Park içinde yapılacak. Burada okulların hazırladığı gösteriler sunulacak.

16 Mayıs günü liseler arası münazara yarışması yapılacak. 15-21 Mayıs tarihleri arasında Tarsus belediye bandosu kentin değişik yerlerinde gösteriler sunacak. Gençlik haftası nedeniyle kitap okuma etkinlikleri, sportif etkinler sunulacak.

18 Mayısta özel gereksinimle çocukların İlçe Gençlik ve spor merkezinde hazırladığı eserler sunulacak. Ayrıca gençlere Tarsus’un tarihi ve turistik yerleri gezdirilerek tanıtımı yapılacak. Şiir ve müzik dinletileri yapılacak.

BİSİKLET TURU

19 Mayısta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet turu düzenlenecek.  Tarsus cumhuriyet alanından başlayacak bisiklet turuna TABİT üyeleri ve isteyen gençler katılabilecek. Turun startı saat 09.45’de verilecek.

21 Mayıs günü Karabucak’ta Eko Turizm gezisi yapılacak. Sabah saat 09.30’da Karabucak bölgesinde doğa yürüyüşü yapılacak

0 Yorumlar

Yorum Gönder