HÜDA-PAR, Tarsus'ta Basınla Kahvaltıda Buluştu

HÜDA-PAR, Tarsus'ta Basınla Kahvaltıda Buluştu
 Kısa adı (HÜDA-PAR) olan Hür Dava Partisi Tarsus'ta basınla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Ak Parti listelerinden  Mersin’den 4. sıra adayı olan Faruk Dinç de yer aldı.

Kahvaltılı toplantıya ayrıca Hüda Par Tarsus ilçe başkanı Hikmet Tanış, Adana il başkanı Salih Demir, Mersin il başkan yardımcısı ve Teşkilatlanma başkanı  Halil Erdem ile partinin ilçe yöneticileri, bazı STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Hüda-Par’lılar, Mersin milletvekili adayı olan Faruk Dinç ile Tarsus'ta parti binasında  kahvaltılı toplantı düzenleyerek basına ve STK temsilcilerine tanıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus ilçe başkanı Hikmet Tanış “Milletvekili adayımız Faruk Dinç’in tanıtım toplantısı için bir aradayız. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan ve kendisini tanıtan Faruk Dinç ise “Hüda Par olarak Ak Parti listelerinden seçime giriyoruz. Milletvekili olduğum takdirde Mecliste Mersin’in, Tarsus’un ve tüm ilçelerimizin sorunlarının çözümü için çaba harcayacağım. Bizim için her insan Allah’ın yarattığı değerli bir varlıktır ve herkes Ademoğludur. Amacımız öncelikle insana ve ülkemize, bölgemize hizmet olacaktır. Biz siyasetin bir ahlak kazanmasını istiyoruz. Siyasetçi insana hizmet etmelidir. Ahlakını ve adaletini  her zaman göstermelidir.

Parti liderleri de insanları kutuplaştırmamalı, bu yöndeki sözlerden kaçınmalıdır. Kim doğru yapar  ve söylerse biz onu destekleriz. Biz Hüda-Par’lı olarak islamdan anladığımızı yaşamaya çalışan bireyleriz ve bizler nereye gidiyorsak  insanlara, gençlere umut  götürüyoruz. Meclise girdiğimizde 600 vekil içinde Hüda-Par’lılar olarak nasıl milletvekilliği yapılır bunu çok iyi ortaya koyacağız”

Faruk Dinç tanıtım konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Dinç;“Biz hiçbir örgütün devamı değiliz. 2012 yılında kurulan bir partiyiz. Şiddeti bir hak arama yöntemi olarak  kabul etmiyorum, etmiyoruz. Toplumsal meselelerin çözümünde işin peşini bırakmayacağız.  Bizim muhalefetimiz yanlışadır’’ dedi.  Asıl amacımız Mersin ve ilçelerinde yaşayan kardeşlerimize hizmet etmek, sorunlarını çözmektir” diyen Faruk Dinç, ayrıca Tarsus’un il olması için halktan gelecek talepler doğrultusunda Mecliste güçleri ve yetkileri  ölçüleri dahilinde çalışma yapacağını ve Tarsus’un il olması için gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra Faruk Dinç, parti yöneticileri ve STK temsilcileri ile birlikte günün anısına toplu olarak fotoğraf çektirdi.




 

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder