Depremzede vatandaş: “Her şehre bir Vahap Seçer gerekli”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 6 Şubat Yaşam Derneği'nin deprem bölgesinden göç eden esnafa umut olmak için düzenlediği Esnaf Buluşması'na katıldı. Etkinlikte Başkan Seçer’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu yer aldı.

 

Müzik dinletisinden sürpriz çekilişlere ve çocuk oyunlarına kadar birçok etkinliğin yer aldığı buluşmada, Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş gibi depremden etkilenen illerin yöresel lezzet ve ürünlerinin yer aldığı esnaf stantları kuruldu. Etkinlikte, Yazar Deniz Erten de kitaplarını okurları için imzaladı.

 

Esnaf Buluşması'nda tek tek stantları gezen Başkan Seçer, depremzede esnaf ile sohbet edip alışveriş yaptı. Mersin’de herkesin kendilerine destek çıktığını ve kentte çok mutlu olduklarını söyleyen bir esnaf, Başkan Seçer’e de yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Seçer’e‘İyi ki varsınız’ diyen Hataylı bir esnaf ise “Hataylıların gönlüne taht kurdunuz” diyerek Başkan Seçer’in Hatay için yaptığı yardımlardan dolayı teşekkürlerini ifade etti. Başkan Seçer ise tüm depremzedelerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Başkan Seçer’in gezdiği stantlardaki bir vatandaş ise çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirerek, “Her şehre bir Vahap Seçer gerekli” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder