Başkan Vahap Seçer'in 19 Mayıs mesajı


 

MERSİN-HABER- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap  Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919, temeli ulus egemenliğine dayanan, modern ve tam bağımsız Türkiye’nin temellerinin atıldığı bir dönüm noktasıdır.

Ay yıldızlı bayrağımız bugün özgürce dalgalanıyorsa, bunu Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkarak yaktığı bu bağımsızlık ateşine borçluyuz.

104 yıl önce her şeyin bittiğini zannedenlere karşı; tüm zorluklara rağmen verilen mücadele ile bir millet uyanmış, aydınlık bir cumhuriyetin temelleri atılmıştır.

 

Sevgili Gençler;

 

Ulu Önder Atatürk’ün 'Ya istiklal, ya ölüm!' diyerek başlattığı bu onurlu mücadelenin tüm kazanımları, artık sizlere emanettir.

Ülkemizin dünya nezdindeki ilerleme yarışında üst sıralarda yer alması, özgüveni yüksek, kendini sürekli geliştiren gençler vasıtasıyla olacaktır.

Sizler; ülkemizin umudu ve güvencesisiniz.

Bizler, kentimizi yönetirken aldığımız her sorumluluk ve görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışırken, enerji kaynağımız ve motivasyonumuz yine sizlersiniz.

Cumhuriyete, Atatürk ilke ve eserlerine ve 19 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla sahip çıkacağınıza inancım tamdır.

0 Yorumlar

Yorum Gönder