BAŞKAN BOZDOĞAN OYUNU KULLANDI

 


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri” için oyunu kullandı. Başkan Bozdoğan, tüm Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy kullandı. Başkan Bozdoğan, Anneler Günü’ne denk gelen seçim gününde vefat eden annesinin mezarını ziyaret etmesinin ardından, oy kullanma işleminin başladığı ilk saatlerde oy kullanacağı okula geldi.

Okulun bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan, oy kullanan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bozdoğan, oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa geçti. Sırasının gelmesinin ardından oyunu kullandı.


“BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bozdoğan, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, bütün hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Tüm memleket için hayırlı olmasını belirterek, oy verme işleminin de sağlık ve güven içinde gerçekleşmesini dile getirdi. Başkan Bozdoğan, oy kullanımının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder