TARDOBDER 'de 23 Nisan kutlaması


 Kısa Adı TARDOBDER olan Tarsus'ta Doğup Büyüyenler Derneği, 23 Nisan'da öyle bir etkinlik gerçekleştirdi ki son zamanların en güzel etkinliklerinden biri oldu.

 'Taş Boyamadan Yüz Boyamaya, Yaratıcı Dramadan Elbecerilerine, Palyaco Gösterisinden Dj Performansına, Hamburger Etkinliğinden Pastada Kesimine, İçi Şeker Dolu Suluktan, İçi Kırtasiye Malzemesi Dolu Kalemliğine, Patlamış Mısırdan, İçeceklere kadar Son zamanların En Güzel Etkinliklerinden Birini Gerçekleştirdi.

Depremzede Çocuklara Ve Ailelerine Hamburger dağıtıldı.

23 Nisan günü  saat 14:00'de başlayan etkinliğe yüzlerce depremzede ve aileleri katıldı. Çocuklar ve aileleri, Yaklaşık 250'den fazla çocuğun katıldığı, Taş boyama, Yüz boyama, Yaratıcı Drama, El Becerileri, ve Dj eşliğinde doyasıya eğlendiler, Katılan tüm çocuklara ve ailelerine gün içerisinde Hamburger ikramı da yapıldı.

Mısır Patlatılıp dağıtıldı ardından, Hamburger ikramı, Hamburger ikramının ardından, 23 Nisan'a özel hazırlanan pastada kesildi ve çocuklara dağıtıldı. Pastalar yenilirken, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder