MHP Mersin Milletvekili Adayı Levent Uysal, Basın Mensupları Derneği'ni Ziyaret Etti...

MHP Mersin Milletvekili Adayı Levent Uysal, Basın Mensupları Derneği'ni  (Basın-Der)  Ziyaret Etti...
 
Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra Mersin Milletvekili  Adayı Dr. Levent Uysal, Tarsus Basın Mensupları  Derneği'ni  (BASIN-DER)  ziyaret etti.

BASIN-DER Başkanı  Hakan Temur,  MHP’den Mersin 1’nci sıra milletvekili adayı olan Nişantaşı Üniversitesi kurucu başkanı Levent Uysal'a nazik ziyaretlerinden dolyı teşekkür ederek,  çıktığı yolda  başarılar diledi.

BASIN-DER Başkanı Temur, Milletvekili Adayı Uysal, beraberinde Milletvekili Baki Şimşek, Miletvekili Adayı Dr. Ali Arı, MHP İlçe Başkanı  Mehmet Çelik, Belediye  Meclis Üyesi  Ali Çelik ile birlikte  uzun süre bilgi alışverişinde  bulundu.

Milletvekili  Adayı  Uysal, Tarsus'u kalkındırmak için öncelikle Tarsus’a marka değeri kazandırılması  gerektiğini  belirtti. Uysal, Mersin’de 4 ayrı iletişim ofisi  açarak vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda  öncelik  sırasına  göre çözüm odaklı program oluşturacakalarını anlattı.

Herkesin her kesimin  Milletvekili  olacağını  kaydeden Uysal,  Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin önderliğinde  14 Mayıs 'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği  seçiminde  ‘Önce Mersin’ sloganı ile Cumhur ittifakı olarak  bir daha  halkımızın teveccühü  ile  yola  kaldıkları  yerden devam edeceklerini  sözlerine  ekledi.

Ziyaret günün  anısına çekilen fotoğrafının ardından sona erdi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder