MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent UYSAL hayvanseverlerle bir araya geldi

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent UYSAL hayvanseverlerle  bir araya geldi

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent UYSAL, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve MHP Teşkilatının  katılımıyla Adana, Mersin ve Tarsus da yaşayan hayvanseverlerle buluştu. 

Kahvaltılı toplantıya Hayvanların Yaşam Haklarını Koruma Konfederasyonu, Kimsesiz Canları Koruma Derneği (KİMCANKO), Anadolu Hayvan Hakları Derneği, Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği (DOĞAKO) gibi derneklerin yanı sıra çok sayıda da hayvansever katıldı.

Sevginin şartı olmaz diye sözlerine başlayan Levent Uysal: “Sizin gibi yüce gönüllü dostlarla bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Şefkatimize, saygımıza, dostluğumuza ve desteğimize layık olan  bu kimsesiz canlılar, yaşamın özneleridir. Bizim de önceliklerimizdendir. Sokaktaki hayvanların yaşadığı tedavi problemlerini, barınma ve yiyecek problemlerinin farkındayız. Sizlerden aldığımız bilgileri  ve sorunlarını en hızlı şekilde çözümlemek üzerine bir mekanizmayı yine birlikte planlayacağız. Biz ne gerekiyorsa 7/24 hayvanlarımıza destek vermek istiyoruz. Biz fayda merkezi altında belirlenen ilçelerimizde ofisler kuracağız. Bu ofisler çözüm ofislerimiz olacak.”

 Katılımcıların sorduğu soruları cevaplayan Uysal; hayvanlarımızın tedavisi konusunda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ücretsiz hayvan hastanemizi yapmayı planlıyoruz. Ilk etapta da belediyelerimizde veteriner sayısını artırmak ve yardımcı eleman alımı konusunda öncü olmak için elimizden gelen desteği vereceğiz.

Uysal “Benim için herkes Bizim Levent diyor, bu beni mutlu ediyor. Sizlerden de aldığım dönüşler bu yönde. Beni bir kardeşiniz,  bir ağabeyiniz, bir dostunuz gibi bağrınıza bastığınız için minnettarım” ifadeleri kullandı.

Porgram soru cevap ve fotoğraf çekimi ile son buldu. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder