Jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu; 60 Gözaltı

Jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu; 60 Gözaltı
Mersin’de uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik jandarma ekiplerinin  “Kökünü Kurutma” operasyonunda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik “Kökünü Kurutma” operasyonu düzenlendi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına düzenlediği “Kökünü Kurutma” operasyonunda (60) şüpheliyi yakaladı.

Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Erdemli, Silifke, Tarsus, Mut, Çamlıyayla, Toroslar, Anamur ve Yenişehir ilçelerindeki (61) adrese drone ve Jandarma Komando Timi destekli düzenlenen geniş çaplı operasyona (138) jandarma ekibi ve (8) narkotik köpeği katıldı.

Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada (32.300) gr esrar, (1500) gr skunk, (1310) gr metamfetamin, (2300) adet sentetik uyuşturucu hap, (500) gr bonzai, (218) gr eroin, (305) kök kenevir, (5) adet hassas terazi ile çok sayıda dijital materyale el kondu.

Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.



0 Yorumlar

Yorum Gönder