Başkan Seçer, Tarsus’ta Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Seçer, Tarsus’ta Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu
Göreve geldiği günden itibaren esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Başkan Seçer, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Pazar ziyaretlerini Tarsus’ta sürdüren Başkan Seçer, Ergenekon Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret etti. 

Esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyen Başkan Seçer, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Seçer, gelen talepleri de bürokratlarına not aldırdı. Gezi esnasında yoğun ilgi gören Seçer, Tarsus halkının gelecek Ramazan Bayramı’nı kutlarken, onlarla günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“BİR DEĞİŞİM ŞART”

Pazar ziyareti sırasında esnaf ile oturup sohbet eden Seçer, kendisine “Başkanım bir değişim şart” diyen esnafa,  “Evet, bir değişim şart, bir değişim olsun. Ben de rahatlayayım hiç olmazsa. Hep sıkıntılı belediye başkanlığı yaptım 4 senedir. Bir rahat nefes alıp da, daha adaletli, daha özgür, ben de herkese hakça muamele edilen bir ortamda belediye başkanlığı yapayım istiyorum” diye cevap verdi.

“SEÇİMDEN SONRA ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”

Esnafların “Başkanım arkadaşlar arasında da konuşuyoruz, sizin yaptığınız çalışmayı hiç kimse yapmadı. Allah razı olsun, gerçekten biz sizden memnunuz” demesi üzerine ise Seçer, “Ben de sizden memnunum. Biz de elimizden geleni emin olun yapıyoruz zaten. Güzel de işler oluyor ama çok daha güzelleri olabilir, daha iyileri olabilir. İnşallah seçimden sonra da farklı bir ortam olacak. Destek alabileceğiz en azından. Destekten vazgeçtik kimse köstek olmayacak. Çok daha güzel hizmetler olacak. Ben hizmet yaptıkça dünyanın en huzurlu, en mutlu insanı oluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer’in pazar ziyaretleri esnasında Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından da vatandaşlara pazar çantası ve çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.




 

0 Yorumlar

Yorum Gönder