Başkan Bozdoğan 134 Köyü Gezdi, Kalplere Dokundu

Başkan Bozdoğan 134 Köyü Gezdi, Kalplere Dokundu
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gelişim odaklı, toplum yararına hizmet üreten anlayışla vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek, mahallelerin eksiklerini gidermek ve bu anlamda yerinde çalışmalar gerçekleştirmek için 134 kırsal mahalleye ziyarette bulundu.

Ovadan kırsal mahallelere kadar her vatandaşa ulaşarak hizmet götürmek için ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, 134 kırsal mahallede, mahalle halkı ve muhtarlar ile görüştü. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, başkan yardımcıları ve teknik ekibin bulunduğu heyet ile mahallelerin sorunları yerinde inceledi. Sorunların tespiti ve çözülmesi için belediye ekiplerini çözüm için görevlendirdi.

 

TARSUS BELEDİYESİ’NİN OLANAKLARI SEFERBERLİK EDİLDİ

Tarsus Belediyesi’nin olanaklarının mahallelerin sorunlarını gidermek için seferber edildiğini ifade eden Başkan Bozdoğan, vatandaşların taleplerini dinledi. Mahallelere daha iyi yaşam koşulları kazandırmak amacıyla çalışmaları yürüten Başkan Bozdoğan, vatandaşların bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde Bozdoğan, mahalle sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

 

“TARSUS’UMUZUN HER BİR MAHALLESİNDE TARSUS BELEDİYESİ’NİN VARLIĞINI HİSSETTİRİYORUZ”

Başkan Bozdoğan “ Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için kadim kentimizde her bir mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile görüştük. Muhtarlarımıza ve kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarımıza ulaşarak yerinde çözüm gerçekleştiriyoruz. Muhtarlar bizim bel kemiğimiz. Havasıyla suyuyla verimli topraklarıyla Tarsus’umuzun her bir mahallesinde Tarsus Belediyesi’nin varlığını hissettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder